Veghelse Quiz 2019

Veghelse Quiz 2019
Van Vr 13 Dec 19:00 tot Vr 13 Dec 23:00

Vrijdag 13 december is de Veghelse Quiz 2019! Je leest het goed: vrijdag de 13e. Wordt deze editie nóg spannender dan de voorgaande edities?

Teams
De lijst met teams vind je hier. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt, dus geen nood als jullie team er nog niet bij staat!

Wat is de Veghelse Quiz?
De Veghelse Quiz is een quiz die je speelt op een zelfgekozen locatie. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken die tot je beschikking staan. Eén teamlid haalt het quizboek aan het begin van de avond op in de Bibliotheek. Voor 23.00 uur moeten alle opdrachten ingeleverd zijn. Soms moet je op een bepaald tijdstip op een bepaalde locatie zijn voor een speciale opdracht. Voor andere vragen moet je in je omgeving op zoek naar de juiste personen of aanwijzingen. Sommige vragen zijn echte doe-opdrachten, andere opdrachten zijn meer voor de denkers. Tip: probeer een team van minimaal tien personen samen te stellen met mensen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden en interesses.

De inschrijving is gesloten.

Tips
Nieuws en tips over de Veghelse Quiz 2019 delen we via Facebook en Twitter. Volg ons om op de hoogte te blijven! Hou ook de Stadskrant goed in de gaten.
Wil je zelf iets kwijt over de Veghelse Quiz? Gebruik dan #VQ2019 of tag ons: @BibliotheekVeghel op Facebook en @BiebVeghel op Twitter.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen