Boekpresentatie Miriam Storck & de Schrijfkring

Boekpresentatie Miriam Storck & de Schrijfkring
Van Za 14 Sep 13:30 tot Za 14 Sep 15:00

Ons Boek
Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel. In de schrijfkringen wordt gewerkt aan het plezier in taal. Samen met de deelnemers heeft Miriam het idee opgepakt om een boek te gaan schrijven. Al snel werd gesproken over "Ons Boek". In dit boek schrijft Miriam over de belevenissen van de schrijfkringen. Vrijheid is een rode draad in het boek en er worden persoonlijke verhalen verteld.

Boekpresentatie
Op 14 september vindt de boekpresentatie plaats, daar waar het allemaal ontstaan is: Bibliotheek Veghel. De opening zal worden gedaan door wethouder Menno Roozendaal. Tijdens de boekpresentatie vertellen Miriam en de andere schrijvers over het ontstaan van het boek en er worden een paar fragmenten voorgelezen. Er is muziek en natuurlijk wordt er gesigneerd door Miriam Storck en verschillende schrijvers die meewerkten aan het boek.

Datum
De datum 14 september is speciaal gekozen omdat deze in de Week van de Alfabetisering (9 t/m 15 september) valt en omdat dat ook de periode is waarin 75 jaar bevrijding van onze regio wordt gevierd.

Aanmelden
De toegang is gratis. Reserveer hier een plaats voor de boekpresentatie. De boekpresentatie begint om 13.30 uur in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel (Markt 1).

 

"Ons Boek" is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Meierijstad en Stichting Lezen & Schrijven.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen