Inspiratieavond jonge Kind; Laat mij de wereld ontdekken!

Inspiratieavond jonge Kind; Laat mij de wereld ontdekken!
Van Ma 16 Sep 19:30 tot Ma 16 Sep 21:30

Laat mij de wereld ontdekken!

Peuters, kleuters en hun creativiteit

Op maandagavond 16 september organiseren Kunst & Co en Bibliotheek Uden samen met het Projectcentrum Jonge Kind een boeiende, prikkelende avond voor ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten onderbouw en belangstellenden.

Met praktische voorbeelden en stukjes theorie daagt spreker Wilma van Esch je uit stil te staan bij het boeienede ontwikkelingsproces van peuters en kleuters. En hoe je daaraan bij kunt dragen.

Wilma van Esch is o.a. procesbegeleider, schrijfster, spreker op gebied van onderwijs en opvoeding. Haar focus ligt op welbevinden en betrokkenheid van kinderen, medewerkers en leidinggevenden. Ze verbindt pedagogische theorie aan dagelijkse praktijk en handelen door inspirerende, verdiepende werksessies. Haar ervaring haalt Wilma uit haar werkervaring in diverse sectoren en haar opleidingen en brede interesse/passie.

Zo is Wilma ooit gestart als leerkracht in Uden, Volkel en Boekel en is ze jaren actief geweest in het expertisecentrum EGO Nederland. Was leidinggevende van Pabo Veghel en directeur Pedagogiek van de KoreinGroep. Sinds 2017 is zij zzp-er en begeleidt processen in kinderopvang en onderwijs. Ze schreef met prof.dr. Ferre Laevers het boek “Grip op Competenties”in 2018, over ontwikkeling zien en waarderen bij kinderen. Meer informatie over Wilma kunt u vinden op haar website: http://www.wilmavanesch.nl/

De avond, die op 16 september van 19.30-21.30 uur plaatsvindt in de ontvangstruimte van de bibliotheek en Kunst & Co, wordt een afwisselende avond over creativiteit en ondernemingszin van jonge kinderen.

Over oog hebben voor een rijke, uitdagende omgeving en in de spiegel durven kijken als ouder, opvoeder of begeleider van het jonge kind. Zien we nog wel hoe mooi kinderen zichzelf en de wereld ontdekken?

De avond start met een plenaire lezing door Wilma, waarna u na de pauze kunt kiezen voor 1 van de inspirerende deelsessies van Kunst & Co, Wilma of de bibliotheek.

Aanmelden kan door uw naam te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u in te schrijven aan de klantenservice van de bibliotheek Uden. Geeft u bij de inschrijving aan bij welke deelsessie u aan wilt sluiten bij het 2e deel van de avond: 1CreativiTijd (Kunst & Co), 2 Proef je boek (bibliotheek), 3 In gesprek met Wilma

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen