Vanaf zondagavond tijdelijk geen bibliotheeksysteem!

Geachte bezoeker,

Dit weekend gaat ons bibliotheeksysteem verhuizen naar een datacenter. Tijdens de verhuizing is er vanaf  omstreeks 17.00 uur op zondag 16 juni geen bibliotheeksysteem beschikbaar.

Functies als inloggen, reserveren, verlengen e.d. zijn pas ergens op maandagochtend weer te benaderen op de website www.nobb.nl, in de Bibliotheek Wise-app én in uw bibliotheek.

Winactie bibliotheek Lith: een verrassingspakket van BoekStart

Winactie bibliotheek Lith: een verrassingspakket van BoekStart
Op 10 december 2018

Vind de Gouden wikkel
Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar. Om dit te vieren verstopt bibliotheek Lith in diverse BoekStartkoffertjes een Gouden wikkel. Wie zo’n wikkel vindt, ontvangt een leuk verrassingspakket.

Een brief van Boekstart
Heeft u pas een baby gekregen? Dan krijgt u een brief over BoekStart van uw gemeente of consultatiebureau. Met die brief gaat u naar uw bibliotheek. Uw pasgeboren kindje kan dan gratis lid van de bibliotheek worden. Als extra cadeautje krijgt u het oranje BoekStartkoffertje met voorleesboekjes en –tips.

Nog de hele maand januari
Tot en met 31 januari het extra spannend om dit koffertje te openen: er kan namelijk een Gouden Wikkel in verstopt zitten. De vinder krijgt een verrassingspakket van BoekStart voor nog meer leesplezier! Let wel op: alleen in de bibliotheek Lith.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen