Pyjamaparty in Bibliotheek Zeeland

Pyjamaparty in Bibliotheek Zeeland
Van Wo 22 Jan 18:15 tot Wo 22 Jan 19:00
Woensdag 22 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Dat vieren we in de bibliotheek met een Pyjamaparty.


Daarom mogen alle peuters en kleuters woensdagavond 22 januari of donderdagavond 23 januari om 18.15 in hun mooiste pyjama of onesie naar de Bibliotheek komen.Voor iedereen die dan komt ligt er een kleine verrassing klaar.
Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (graag aangeven met hoeveel personen je komt en welke datum).
Let op! 2 data beschikbaar

Prentenboek van het Jaar
Elk jaar wordt er een boek uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar. In 2020 is dat 'Moppereend' van illustrator en prentenboekmaker Petr Horáček. We lezen dit boek voor tijdens de Pyjamaparty en gaan we samen met de kinderen de moppereend uit het boek opvrolijken

Tien dagen voorleesfeest
Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat voorlezen tien dagen centraal. Voorlezen is elke dag een feest. Gezellig samen een prentenboek bekijken of voorlezen voor het slapengaan, voorlezen kan altijd. Behalve dat voorlezen heel gezellig en leuk is, is het ontzettend goed voor de taalontwikkeling en de woordenschat van kinderen.

Stichting lezen
De Nationale voorleesdagen zijn een initiatief van de Stichting lezen en wordt georganiseerd door de CPNB. Doel van deze campagne is het stimuleren van het voorlezen van kinderen van zes maanden t/m zes jaar die zelf nog niet kunnen lezen.

www.nationalevoorleesdagen.nl

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen