Vertelconcert De Grens door Ekaterina Levental

Selecteer toegangsbewijzen

Vertelconcert De Grens door Ekaterina Levental
Van Vr 27 Sep 20:00 tot Vr 27 Sep 21:30

In samenwerking met Vluchtelingenwerk, MuziS, het Wapen van Reek en bibliotheek Schaijk organiseren we deze prachtige muziektheatervoorstelling De Grens, Deze voorstelling is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn.

Leven in een niemandsland
We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens begint waar De Weg eindigt
De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

Kaartverkoop
Kaarten voor het vertelconcert op vrijdag 27 september, die om 20.00 uur begint, zijn via online te koop én in alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. De kosten (in de voorverkoop in de bibliotheek en in het Wapen van Reek) zijn 15 euro (incl. 1 consumptie koffie/thee). Bij kaartverkoop aan de deur: € 20,-

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen