Open informatieve schrijfavond in Bibliotheek Heesch

Open informatieve schrijfavond in Bibliotheek Heesch
Van Wo 12 Feb 19:30 tot Wo 12 Feb 21:30

‘Liefde voor letters’ in Bibliotheek Heesch


Bibliotheek Heesch viert op woensdag 12 februari haar ‘Liefde voor letters’ met een open schrijfavond. Annelies Cuijpers, schrijfdocente van creatief centrum De Eijnderic, staat vanaf 19.30 tot 21.30 uur klaar om iedereen te ontvangen die graag zou willen schrijven. Ze geeft een korte uitleg over het schrijfproces en iedereen krijgt de kans om deze avond iets op papier te zetten.

Wat wil jij schrijven?
De vraag die op deze inloopavond centraal staat is: Wat wil jíj schrijven? Wil je een verhaal schrijven, een column of je levensverhaal? Annelies Cuijpers geeft je graag advies hoe je jouw verhaal opbouwt. Ook voor schrijvers met wat meer ervaring heeft Annelies goede tips.

‘Bij de open schrijfavond willen we ook wensen en vragen verzamelen om een nieuwe schrijfcursus aan te bieden. Laat ons dus vooral weten waar jij behoefte aan hebt,’ zegt Caroline Huibers van Bibliotheek Heesch. ‘Op die manier kunnen we een cursus maken die echt past bij de wensen van de mensen in Bernheze. Dit is een start van de samenwerking tussen Bibliotheek en De Eijnderic waar Annelies de gewenste cursussen gaat ontwikkelen en aanbieden. ’

Open schrijfavond
De open schrijfavond is gratis te bezoeken. De koffie staat vanaf 19.30 uur klaar in Bibliotheek Heesch.

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen