Familie in beeld: familie-album nieuwe stijl maken

Familie in beeld: familie-album nieuwe stijl maken
Van Vr 27 Dec 14:00 tot Vr 27 Dec 19:30

 

Familie in beeld
Op vrijdag 27 december van 14.00 tot 19.30 uur komt Wim Kros (Heeschenaar) uitleg geven over het maken van een familie-album in nieuwe stijl. Hij is dan in bibliotheek Heesch aanwezig met voorbeelden. Je kunt gewoon binnenlopen voor zijn uitleg.

In de december maand bezoeken we vaak familieleden. Er worden veel herinneringen opgehaald. De meest recente dingen kun je nog wel terughalen, alleen weten we misschien niet meer zoveel over onze voorouders. Zou het niet leuk zijn als je een mooi album had waarin je met elkaar kunt bladeren en herinneringen ophalen over de familie tot ver terug in de tijd?

Familie-album nieuwe stijl
Wim Kros laat op deze dag zien dat je scrapbooktechniek kunt gebruiken om foto’s, knipsels, stamboom gegevens en andere zaken die bekend zijn over je voorouders/familie te bundelen. Ook laat hij zien hoe je gegevens kunt verzamelen.

Hobby
Het zoeken en vinden van materiaal over je familie is een interessante bezigheid. Hoe verder terug in de tijd des te moeilijker wordt het vinden . Het resultaat van deze hobby is een leerzaam en vooral waardevol album voor je familie, nageslacht en jezelf.

 

Geef een beoordeling

Deel deze activiteit met anderen