Inloggen

Beste lener, Onze bibliotheekautomatisering is aangepast.
  • Bent u gewend om in te loggen met uw pasnummer en wachtwoord? Dan is er niets veranderd.
  • Wilt u inloggen met uw gebruikersnaam in plaats van een pasnummer? Dit werkt voor een kleine groep leners misschien nu niet. Ga dan via "Hallo <uw naam>" naar het afrolmenu en kies "Mijn menu". Daarna kunt u in "Mijn gegevens" zelf een nieuwe gebruikersnaam instellen.
  • Op de app Bibliotheek Wise dient u opnieuw in te loggen met pasnummer en wachtwoord. Werkt het niet installeer de app dan opnieuw.

Bedankt voor uw begrip.

Citaten
Verdieping

Op vrijdag 6 november 2015 werd in het gemeentehuis van Oss een symposium gehouden ter gelegenheid van het feit dat Titus Brandsma (1881-1942) posthuum benoemd werd tot ereburger van de gemeente Oss. Die middag werden enkele korte toespraken gehouden. Vanaf deze pagina kunt u doorklikken naar de tekst van de sprekers. De sprekers waren:

Burgemeester Wobine Buijs. Welkomstwoord   
Emeritus hoogleraar communicatiewetenschap Joan Hemels. In de geest van Titus Brandsma: media met een moreel kompas 
Pater Falco Thuis. Titus Brandsma Ereburger  Oss (Onderwijs en Vorming)   
De Prior Generaal van de Orde van de Karmelieten pater Fernando Millán Romeral. Pater Titus Brandsma en zijn internationale onderneming 
Burgemeester Wobine Buijs. Ereburger  


Meer artikelen over Titus Brandsma op deze website (van de Openbare Bibliotheek Oss, die door hem in 1921 werd opgericht)
Let it grow (december 2007) 
Titus in Oss (2009)
In zijn Osse periode ontwikkelde hij zich tot een intellectueel en een maatschappelijk geëngageerd boegbeeld van de Nederlandse karmelieten. (mei 2013)
Titus Brandsma ereburger gemeente Oss (oktober 2015) 

Laat je verrassen met een tas vol boeken

Gewijzigde Corona maatregelen

Nieuw: Inloopschool

Stem op jouw boek van het jaar

Wel of niet de Coronamelder App