• Maand van de Geschiedenis

    Oktober is de Maand van de Geschiedenis met aandacht voor het historische boek. Thema van deze 11e e…

    Lees meer...

Aanwinsten

21 oktober lezing 70 jaar bevrijding

Leren lezen? AVI-niveaus? Wat nu??

Inloopspreekuur e-books lenenVoor vragen over het nieuwe e-bookplatform. En hulp bij het aanmelden, downloaden en installeren.

elke maandag van 16.00 - 17.00u in Nistelrode
elke woensdag van 11.00-12.00u in Heesch
elke vrijdag van 16.00 - 17.00u in Heeswijk-Dinther

Volg ons op Facebook

Volg de bibliotheken van Bernheze op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes van uw bibliotheek. Maar ook voor leestips, foto's en wetenswaardigheden.

ga naar facebook.com

Gemeentedichter Bernheze: Hans Manders

Boek van de week

Michael Pilarczyk
Dansen in de hemel
Amersfoort, 2014

Mischka Kamadev is een romanticus die vooral op zoek is naar passie, roem en rijkdom. Hij heeft veel succes als dj en het geld stroomt binnen. Ook in de liefde lijkt het voorspoedig te gaan. Hij ontmoet zijn grote liefde Lisa, maar de kans om samen oud te worden is klein. Lisa heeft taaislijmziekte en wordt met de jaren steeds zieker. Mischka zoekt afleiding in drank en pillen en begint een affaire met de hartsvriendin van Lisa. Hij belandt in een financieel drama als hij miljoenen verliest op de beurs. En dan komt zijn oude jeugdliefde met een verbijsterende mededeling. Hoe legt hij alles uit aan Liza. Dansen in de hemel is het aangrijpende verhaal van twee mensen die worstelen met liefde en dood in een omgeving van glamour, geld en grootheidswaan.

Meer boeken van de week