• Cadeaubon

    Geef de bibliotheek cadeau!Wilt u met Sinterklaas en Kerst eens echt verrassen met een origineel cad…

    Lees meer...

Aanwinsten

Gewijzigde openingstijden Sint/Kerst

Leren lezen? AVI-niveaus? Wat nu??

Inloopspreekuur e-books lenenVoor vragen over het nieuwe e-bookplatform. En hulp bij het aanmelden, downloaden en installeren.

elke maandag van 16.00 - 17.00u in Nistelrode
elke woensdag van 11.00-12.00u in Heesch
elke vrijdag van 16.00 - 17.00u in Heeswijk-Dinther

Volg ons op Facebook

Volg de bibliotheken van Bernheze op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten en nieuwtjes van uw bibliotheek. Maar ook voor leestips, foto's en wetenswaardigheden.

ga naar facebook.com

Gemeentedichter Bernheze: Hans Manders

Boek van de week

Hendrik Groen
Pogingen iets van het leven te maken
Amsterdam, 2014

Hendrik Groen beschrijft op humoristische wijze het leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij laat je een jaar lang meeleven met alle ups en downs van het leven in dat tehuis. Hij mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Zijn dagelijkse wandelingen worden wel steeds korter omdat de benen niet meer willen en hij moet regelmatig naar de huisarts, maar hij voelt zich niet bejaard. En waarom zou het leven dan nog alleen maar bestaan uit zitten achter de geraniums en wachten op het einde? Hij schrijft op een geestige manier over zijn ongemakken en die van anderen en over de Oud-maar-niet-dood club die hij heeft opgericht. Hendrik Groen is een pseudoniem en woont niet in een verzorgingshuis.

Meer boeken van de week